2012. április 7., szombat

P Á N I K


(Kinek a feladata Magyarország megvédése?)
MNH-LH119

Életünk hajója az országunk.
Amennyiben egy hajó - mint egy kisebb ország közössége - veszélybe kerül, az ott élő és dolgozó emberek pontosan ugyanúgy reagálnak erre, mint szárazföldi társaik.
A nyílt tengerről még kimenthetnek minket, de ha az országunk kezd alattunk süllyedni, akkor a helyzetünk sokkal nehezebb, ugyanis a bolygóról leszállni nem lesz lehetséges...

A pánikot a Magyar Értelmező Kéziszótár így határozza meg:
tömeges, fejvesztett rémület.

A pánik általában különös veszélyhelyzet következtében léphet fel.
Ez a helyzet lehet tényleges vagy vélt.
„ A pánikot fejetlenség,  fejvesztés, tervszerűtlen cselekedet és az indulatok vezérelte erőszakos magatartás jellemzi.”

Mivel elsősorban mindenki magával van elfoglalva, megszűnik, illetve megszűnhet a kollektíva együttműködése, amely az értelmetlen cselekedetek révén tovább fokozhatja a veszélyhelyzetet és a tragédiát.
A pánik elsődleges megjelenési formája: az aggodalom.
Ebben az állapotban gyors légzés, erős szívverés, sápadtság, remegés, izzadás és a térdek összecsuklása figyelhető meg.
Pánik következtében az ember nem veszíti el a tudatát, ám azonban a figyelme és érzékelő képessége (látás, hallás) csökken, a veszélyhelyzetre koncentrál, saját életének a megmentése a legfontosabb, amellett minden más eltörpül.
(Ezek a tényezők megnehezítik a túlélők kijelentéseinek értékelhetőségét is.)

A pánik kialakulására kedvező tényezők

A meglepetés:
Pl. a hajókatasztrófák egy részénél a veszélyhelyzet meglepi a személyzetet, ez gyorsíthatja a pánik kitörését, egyben megakadályozza az ésszerű cselekvést.
A tapasztalt legénység azonban vészhelyzetben is rendelkezik annyi idővel, hogy a határozott parancsnoki utasításra célirányosan cselekedjen, csökkentve ezáltal a pánik lehetőségét.

Hiányos információk:
Mivel a hajó személyzete a katasztrófa időpontjában a hajó különböző pontjain dolgozhat, pihenhet, a vészhelyzetet nem mindenki észleli pontosan.
Még kevesebben képesek arra, hogy a bekövetkezett károk súlyosságát reálisan becsüljék fel, mivel a helyzetfelméréshez több esetben vizsgálódásra, vizsgálatra van szükség.
Ám amint a kár mértékét megállapítják, a parancsnoknak kötelessége a személyzetet tájékoztatni, figyelemre, nyugalomra inteni és főleg világos, egyértelmű utasításokat kiadni.
Egy jó parancsnok személye a kulcsa(!) a sikeres és minden akadályt legyőző fegyelmezett együttműködés kialakulásának!
A hiányos információk, a veszély elhallgatása növeli annak áldozatait!

A hiányos vagy nem kielégítő gyakorlat, illetve járatlanság a mentőeszközök felhasználásban:
A pánik elleni harc fontos tényezője a mentőeszközök gyakorlati ismerete és használata, amely rendszeres gyakorlatok során sajátítható el.
Ez biztonságérzetet ad a tengerészeknek, embereknek.
Ez a biztonságérzet annál inkább nő, minél inkább meggyőződtek a katasztrófaellenes gyakorlatok során a mentőeszközök használhatóságáról, megfelelő voltáról, hatékonyságáról.
Bíznak abban, hogy azok baj esetén is működni fognak.

Nagyon sok ember, tengerész halála elkerülhető lenne, ha a süllyedő hajókon nem törne ki pánik, mivel a személyzet tudatában van annak, hogy maradéktalanul elsajátította a mentőeszközök használatát.

A személyzet összetétele:
Már önmagában is pánikkeltő lenne(!), ha előjelzést készítenénk arról, hogy a veszélyhelyzetben melyik embertípus(!) képes a bajokon felülkerekedni, vagy ha azt firtatnánk, mely jellemvonások és magatartásformák szükségesek leginkább a túléléshez...

Senki sem tudhatja előre, hogy egy (veszélytelen) gyakorlaton kimagasló teljesítményt nyújtó ember hogyan viselkedne valódi vészhelyzetben.
Másként cselekszünk egy képletes és egy igazi szükségállapotban.
A szárazföldi életünkben is tapasztalható, hogy valaki a mindennapok során még a tőle elvárható minimumot sem teljesíti, attól vészhelyzetben sem várhatjuk el, hogy egyszerre megváltozva hősies és bátor helytállást tanúsítson...
Aki általában trehány és figyelmetlen, következetlen, az a vészhelyzetben még inkább az lesz, és nemcsak magát, hanem a közvetlen környezetét is halálos veszélybe sodorja!

A pánik megelőzésének lélektani lehetőségei

A beidegződött gyakorlat jelentősége:
A vizsgálatok bizonyítják, hogy meghatározott helyzetekre vonatkozó, pontosan megfogalmazott magatartási normákat nem tartja be automatikusan a kollektíva minden tagja.
A követelmények tudatosítása fontos ahhoz, hogy a személyzet a normák betartásához szükséges alapot megszerezze.
A magatartási normák megismertetése, bevezetése után, a betartásukra kell nagy figyelmet fordítani.
A helyes magatartást dicsérően kell nyugtázni, míg az előírások be nem tartását büntetni szükséges!
Ezek a szabályok azonban nem állandóak, kiegészítésük, újrafogalmazásuk elkerülhetetlen, mivel az említett előírások, normák, a munka és a szabadidő mellett a tengeri vészhelyzetben tanúsított magatartást is érintik.
Szükség van a személyzet minden egyes tagjának a közre- és együttműködésére!

Vezetési stílus katasztrófa esetén:
A vészhelyzet, katasztrófa esetén a parancsnoktól fokozott nyugalmat, higgadtságot, megfontolt és világos utasításokat várnak el.
Példamutatása nagymértékben meghatározza az emberek kitartását, eredményességét és az elkerülhető áldozatok nagyságát is!

Magatartási normák és azok megszilárdítása, pánik ellenes hatása:
A hajón különös jelentősége van a szabályok betartásának, mivel megszegésük veszélyesebb következményekkel jár, mint a szárazföldön, azonban a fegyelmet semmi sem pótolja!

„Mindenki közös érdeke, hogy élete és munkája során figyelje a körülményeket, a figyelmeztető hangokat, szokatlan zörejeket, veszélyes helyzeteket, és ha bármi kétség merülne fel, az ilyen veszélyt fennállónak kell tekinteni!”
(Részletek a „Tengeri túlélési ismeretek” című (1989) kiadványból)

Kinek a feladata Magyarország megvédése?

Mint a bevezetőben már említettük, az életünk hajója az országunk!
Egy ország vezetése esetén hatványozottabban igazak azok a fenti létfontosságú megállapítások, amelyek annak működéséhez és megóvásához szükségesek.
Nagyobb az emberek száma és az ország értéke is.
A hajók kapitányait, parancsnokait nem dölyfös öndicsőítő beszédeik alapján választják, hanem alapos válogatás, kiképzés és a rátermettség gyakorlati(!) elbírálása után, amely komoly vizsgához kötött és csak úgy szerezhető meg, ha a jelölt már előbb egyszerű matróz is volt, vagyis tulajdonképpen pályáját a fedélzet súrolásával kezdte!

Mint tudjuk, az országvezető politikusaink nem így kerülnek a nemzet hajójának kormányához...
Ezeket a politikusokat valakik(?!) a kormányhoz állítják mindenféle szaktudás vagy tényleges rátermettség nélkül és pontosan azért, mert erre nincs is szükségük!
Kérdezzük meg gyorsan, hogy miért lehetséges ez?

A válasz nagyon elgondolkoztató és roppant félelmetes is lesz egyben: mert ők csak bábok!
Azonban nemcsak bábok ők, hanem személyükben, jellemükben, fajukban, erkölcseikben, moráltalanságukban pontosan alkalmasak arra, amire kellenek: ők csak szolgák!
Az uraik a háttérből arctalanul irányítják őket, míg ők ezt a szerepet, ezt a gyalázatos játékot pénzért és jobb megélhetésért csak eljátsszák!
Van képük hozzá!
Életünk hajójának parancsnoki hídján számunkra láthatatlan és ismeretlen személyek osztják az utasításokat, melyeket látható politikusaink csak megszemélyesítenek!

„Csalással viselj háborút!” (A zsidó mossad jelszava...)

Ezek a számunkra láthatatlan egyének akarata ad csak irányt tényleges személyiségükről, mást nem tudhatunk róluk!

„ A HAZUGSÁG EGYETLEN CÉLJA, AZ IGAZSÁG ELTITKOLÁSA!”

Lehetnek ők feketék, fehérek vagy tarkák, gazemberek vagy kannibálok, teljességgel egyre megy, jók, vagy rosszak, okosak vagy elmebetegek...
Talán még embergyűlölő hitvány haszonleső bioparaziták is lehetnek, kiknek semmi más nem kell, csak mindaz, amit megtermeltünk, és ha jólétük úgy kívánja, még ki is irtathatnak ezért minket, természetesen a saját álkormányunk közreműködésével!
Megzsarolt, lefizetett bábjaik, kiskanászaik, csótányaik, nemzetiszínű szárnyaikat rezegtető nyáladzó csahosaik anyagi javakért lesik minden óhajukat és kúsznak-másznak jólétük további reményében...
Játsszák a megbeszélt-megszervezett színházat csodálkozó és hitetlenkedő szemeink előtt, olykor még egymásba is belemarnak a hitelesség kedvéért, persze azért nem nagyon, csak egy diplomamunka erejéig...
Országunk hajója kifosztva és szétlopva, fedélzetén a patkányok marakodnak még az elhullajtott morzsákért, de lent a hajótest mélyén már zúdul be az igazság jéghideg tengervize, miközben fent megtévesztésből és félrevezetésből még festetik a korlátot...
A katasztrófa elkerülhetetlen, mert a parancsnoki híd láthatatlan gonosztevői, kitervelői a mentőcsónakokat kizárólagosan csakis saját maguknak tartják fenn!

„A zsidóellenesség mindig emberszeretet, ezért minden emberszeretet zsidóellenes!”

Aki ezt mégis meglátja és szólna, féltve embertársait, az élet tengerén hajózókat, azokat kigúnyolják, lekezelik, ellehetetlenítik, és ha ez sem elég, akkor az alvilág mocskában élő szénfekete fűtőkkel, a szeméthalmozókkal és kábelégetőkkel meggyilkoltatják őket!
Persze erről a parancsnoki híd dölyfös urai mit sem tudnak(?!), mivel szócsöveik fényesre szidolozott tölcsérei elrejtik arcukat a lenti sötét világ húsosra fialtatott zsigányai elől...
A „halálhajók” így működnek!

A hasonlat tehát nem véletlen és az egybeesés sem az!
Kinek a feladata tehát a „Magyarország” nevű óceánjáró megvédése?

Próbálkozzunk lentről felfelé az élet ösvényén haladva:
-Az óvodásoké? Bizonyára nem, hiszen ők még a környező világról mit sem tudnak.
-Az iskolásoké? Bizonyára nem, hiszen ők még a környező világról mit sem tudnak.
-A középiskolásoké? Bizonyára nem, mert ők a felnőtt korra készülnek.
-Az egyetemistáké? Bizonyára nem, mert ők a karrierre készülnek, hogy minél többet keressenek, hogy jólétben élhessenek.
-A dolgozóké, a munkásoké? Bizonyára nem, hiszen ők a megélhetésük nyűgje miatt még a fejükből sem látnak ki, csak a csekkek befizetéséig terjed az érdeklődésük.
-A munkaadóké, cégvezetőké? Bizonyára nem, hiszen nekik csak a profit, a nyereség számít.
-A nyugdíjasoké? Bizonyára nem, mivel egy kiszipolyozott élettel a hátuk mögött, csak a tévé hazugságait képesek naphosszat hallgatni, és semmi kis agyuknak ez is épp elég feladat.
-A halottaké? Bizonyára nem, hiszen fagyott mosolyuk mögött őrzik élettapasztalatukat...

Talán az orvosoké, rendőröké, katonáké, díjbeszedőké, hivatalnokoké, striciké, adócsalóké, autószerelőké, fogorvosoké, molnároké, asztalosoké, gázvezetékszerelőké, pincéreké, vagy akárkiké?
Bizonyára nem, hiszen ők a szakmájuknak élnek és a családjuknak, millió függéssel és félelemmel a mindennapi élet fenntartásának megújuló és véget nem érő forgatagában.
Rájuk tehát nem számíthatunk, hiszen „itt mindenkinek dolga van” és mással nem is törődik, csak azzal, ami rá tartozik és azért pénzt is kap...
Mert pénzt kapni kell, mindenáron.
Pénz nélkül még a hajó sem megy.
Legalább is előre nem...

A süllyedő hajónak azonban nincs szüksége pénzre, hiszen a gravitáció és a beömlő tengervíz nem kerül pénzbe, ez az „implóziós erő” megtisztelő ajándéka!
(Az implózióhoz kapcsolódó írások: Arany hajnal, Dicsőségre Ítélve, Arany Hajnal II., Aranypor, Összeomlás,
A tágabb megértés érdekében tekintsük meg a youtube-on lévő összeállítást a letagadott Magyar Tengeralattjáró Programról, amely nem zsidóérdekeket szolgált(!), ezért pusztulnia kellett: „World's most outstanding homebuilt submarine(3’13) és talán még olvashatjuk is valahol ennek hiteles történetét: „Requiem egy tengeralattjáróért címmel, melyet kiadni egyetlen „nagynemzeti” (értsd: zsidógyökerű...) kiadó sem vállalt és amelyet ezért hiába is keresnénk a „Magyar Hajózás Történetében”!
Cserében jelenleg Bajorországban német felségjelű folyami tengeralattjárók(!) horgonyoznak ideggáz töltésű(!) felszíni rakétákkal, mert ugye elképzelhetetlen lenne, ha erre mi előbb jöttünk volna rá...)

Az ördögi kör itt bezárul, hiszen a pénz nem más, mint egy mesterséges érvényesülési eszköz, melynek birtokában olyasmire leszünk jogosultak, amelyre egyébként teljességgel alkalmatlanok lennénk!
Például hajónk, nemzetünk kormányozására!
Az eredmény pedig nem lesz más, mint katasztrófa!
Nagy hajó, nagy katasztrófa!

Országunk most a katasztrófa szélén egyensúlyoz, és erősen süllyed, mert a parancsnoki hídjára arctalan elmebetegek fészkelték be magukat, és parancsközvetítő hangszóróikon keresztül dől a hazugság, a megtévesztés és a gyűlölködés mindenki és minden ellen, akik csak mutogatni is próbálnak arra, hogy a víz már a fedélzetig ér!
Itt a jószándék, a párbeszéd és a vádaskodás már semmit sem ér!
Itt már tenni kell, mert ugyan a fedélzet előbb kerül a víz alá, de azt a parancsnoki híd is hamarosan követni fogja, az ott most még nyüzsgő öntörvényű patkányokkal egyetemben!
Tenni még most, mielőtt a pánik kitör!
Mert akkor már tényleg késő lesz!
A pénz nem számít, mert a pénzt sem megenni, sem meginni nem tudjuk, mi több megvédeni sem fog minket a kiözönlő emberevő „buckalakó fűtőkkel” és a várható megpróbáltatásokkal szemben!
A baj nem jár egyedül, az mindig párban jár, mint a kultúrzsidó a felbérelt cigánnyal...

„Igazsággal viselj háborút!” (Az MNH jelszava)

Élni akaró matrózokra, első tisztekre, felelősséggel és bátorsággal rendelkező katona férfiakra, „tengerészgyalogosokra” van most már szükség, kik menteni akarják a „Magyarország” nevű életterünket!
Acélos szívű és - lelkű katonákra, kik rendelkeznek a harcoló katona győzelembe vetett hitével és elszántságával, a láncait szaggató nemzete Harci Kutyáinak, Vadász Farkasainak szellemiségével, magasztos magyar hűségével!

„Ki egy kardért mindenről lemondani, és morzsákból megélni nem tud, annak nincs küldetése az igazságnak dolgában!”

Emlékezzünk a páncélosok hitvallására:
-„Ha elfogyott az üzemanyagod, légy géppuskaállás!
- Ha elfogyott a lőszered, légy bunker!
- Ha elfogyott az időd, légy hős!”
- És az idő elfogyott...

„Becsület, Bátorság, Helytállás!” (+ GONDOLKODÓ HAZASZERETET!)
- Bocskai István hite kötelez...
- Klapka György hite kötelez...
- Bornemissza Gergely hite kötelez...
- Bercsényi Miklós hite kötelez...
- Katonaszíved kötelez...
- Emberséged, magyarságod hite kötelez...
Hűséged és esküd a Hazának szól, és nem annak a nevében az országot tönkretevő, kiáruló idegenszívű szerepjátszó parazitáknak!

„Ki bajban nemzete sorsa iránt közömbös, az annak egyben árulója is!”
(I. Rákóczi Ferenc)

„Ez az öregek háborúja lesz!”
(..........)
Ez az öregek háborúja lesz, mivel mi vagyunk az utolsó generáció, amelyik még tudja(!), hogy az igazi alkotó és emberi élet nem ez, és vannak némi sorállományú tapasztalatai is...
A mi kötelességünk meggyújtani a Fényt, amelybe ha talán vaksi szemmel is, de jövőnk záloga, a nemzetünk megrontott fiatalsága megláthatja azokat az álruhás patkánycsordákat, amelyek a Hazugság Sötétjében vérünket szívva és gunyorosan viháncolva meghúzódnak!

Rövid szemelvények a zsidóság (elmebeteg...) emberiségellenes alattomos terveiről és ártó szándékú összeesküvéseiről, úgy mint a Cion Bölcseinek (valódi elnevezése: „Tiltott Kezek”) című megtalált és bíróságokon is bebizonyított(!) jegyzőkönyveiből:
Az erő(!) jog: A liberalizmus megöli a szabadságot. Az arany hatalma megölte a vallást. Nincs szükség erkölcsre az eszközök megválogatásában, ha meg akarjuk ölni az embereket(!) Terjesszük az anarchiát a tömegekben. A politikában nincs szükség erkölcsre(!) Az erő teremti a jogot(!) A tömeg vak és hitvány(!) A pártok tervezett tehetetlensége(!) Az alkoholizmus és a humanizmus túlzásbavitele(!) A hatalom nem más, mint képmutatás(!)
A gazdasági háborúk biztosítják nekünk a tisztviselők(!) megvásárolhatóságát! A tehetségesek felhasználása valamennyi népből. A sajtón keresztül befolyást nyerünk, minden a színfalak mögött marad(!) Az éhség parancsa(!)....
Pártharcok. A megfélemlítés (terror) borzalma a hatalomban. A nemzsidó degenerálódása(!) Az éhség és az arany joga. Világgazdasági válság: csak a zsidókat támogatjuk(!) A hatalomra jutásunk esetén kitöröljük a „szabadság szót” az emberek szótárából, mintegy az állatias hatalom jelképét, mely az embereket vérszomjas vadállatokká változtatja...
Zsidó zsarnoki kormány(!) a vallás romjaira alapított zsidó szabadkőműves hatalom. A sajtónk romboló szerepe(!) A közvélemény megrontása, elaljasítása....”

Csak néhányat a 24-ből, a „zsidóemberi jóindulat” eme „isteni” megnyilvánulásaiból, melyeket szépen és csendben úgy tűnik már át is ültettek a hétköznapi életünkbe, „A Berni Per” vádirat dokumentumainak tanúságai szerint!
Itt a zsidók fogcsikorgatva ugyan, de kénytelen-kelletlen elismerték, hogy összeesküvést szőttek az emberiség ellen!
Tettük oka öntelt és gőgös hatalomvágyuk és faji másságuk(!), gyűlöletük az emberiség ellen!
A zsidók sohasem voltak az emberiség részei, hanem „emberkinézetüket”(!) felhasználva, alattomos diverzáns módszerekkel - a szeretetünkön és embertársi segítségünkön keresztül -férkőztek be civilizációnkba, mely a bioparazitizmusuk számára éltető táptalaj!
A zsidóval fertőzött, keveredett ember erkölcsileg és morálisan kiüresedik, haszonelvűvé válik és minden gazságra gátlástalanul képes, ha az érdekében áll!

„ A „zsidóság” egy kollektív faji(!)morális-elmebetegség  gyűjtő elnevezése, ami felelőtlen nemi kapcsolaton keresztül átvihető, örökölhető és orvosilag is kimutatható!
Ez a HMD-kór, megnyilvánulása a homloklebeny (limbus frontalis) teljes hiánya, vagyis elkorcsosulása, amely a helye(!) a ráérzésnek, beleérzésnek, részvétnek, önkritikának, az „emberségnek”, úgy is, mint a „harmadik szem” képességének!
A megdöbbentő az, hogy ebben a súlyos emberi hiányosságban szenvedő „mutáns” megtanul beszélni, írni-olvasni, autót vezetni, szépen hegedülni, énekelni vagy szerepet játszani, miközben valójában fogalma sincs a magasabb szintű erkölcsi és morális jellembéli elvárásokról!
(Ezért viszont roppant alkalmas bábnak, szolgának a hatalmi játékokban!)

Mivel azokat nem érti, nem érzi, ezért mindenkit gyűlöl és kigúnyol, mert emberségükkel állandóan emlékeztetik eme fogyatékosságára, melyet gőgösséggel, megcáfolhatatlan beképzeltséggel, önkritikátlansággal ellensúlyoz!
Egy kiüresedett HMD-kóros jellemtelen zsidó csak egy érdeket ismer: a sajátját!”
(„Tisztiorvosi Közlemény”)

(Ajánlott olvasmány: Halálos veszélyben!” álcázott megsemmisítő és koncentrációs tábor a főváros határában, a Hulladékhasznosító Mű (HHM) szomszédságában, Rákospalota! MNH-doc. Menj el és nézd meg a „filmgyáradat”!)

„Mindenki közös érdeke, hogy élete és munkája során figyelje a körülményeket, a figyelmeztető hangokat, szokatlan zörejeket, veszélyes helyzeteket, és ha bármi kétség merülne fel, az ilyen veszélyt fennállónak kell tekinteni!”
(...mert felelősséggel tartozunk egymásnak, emberségünknek és hitünknek is!
Nem függetleníthetjük magunkat a hazánkban zajló eseményektől, mert azok hatásaikban előbb vagy utóbb, de utolérnek bennünket!)

A MI VALLÁSUNK AZ IGAZSÁG KIMONDÁSA!

„Az értelemnek, a szellemnek nagy válaszútja ez, ahol nem számít sem a szegénység, sem a lenézés, a gúny, és már nem használ a pénz és a hatalom sem.
Támogasd a jót, az igazat, és megsemmisíted a gonoszt minden rosszaságával!”
(„Avesta”: „Emlékkönyv” Badiny Jós Ferenc)

„Egy napon légiók özönlik el a Földet, és megsemmisítenek mindent, ami a Föld Szellemi Fejlődését akadályozta. Az Igazságos Hatalmasok vezetése alatt s a Törvényen Nevelkedett Tévedhetetlen Emberek irányítják őket!”

„A zsidók a Hazugságon keresztül jelentek meg, és az Igazságon keresztül fognak eltűnni!”

„Igazsággal viselj háborút!”

Cselekedd ezt, „és a Holtak Országát feltámasztod véle”!
MNH-LH119